Uw eigen boek publiceren

In grote of kleine oplage

Uitgeverij Zodiak maakt uw schrijverswens waar!

U heeft met veel toewijding een boek geschreven en wilt het nu laten uitgegeven. U stuurt uw manuscript naar een of meer uitgevers maar geen uitgever is bereid uw boek uit te geven. Om diverse, vaak begrijpelijke, redenen; maar uw pennenvrucht dreigt zo niet verder te komen dan uw schrijftafel.

Voor deze schrijvers is Uitgeverij Zodiak opgericht. Wij geven uw boek wél uit.
Uiteraard voldoet uw manuscript wel aan basale kwaliteitscriteria, maar een verwachte verkoopbaarheid aan een breed publiek maakt daar geen deel van uit. Veel goed geschreven boeken zijn slechts interessant voor een nichemarkt, maar zijn het daarom niet minder waard om uitgegeven te worden.

Vanuit haar ontstaansgeschiedenis is het de missie van Uitgeverij Zodiak om iedere schrijver de mogelijkheid te bieden zijn boek te publiceren. Zodat het in iedere (internet)boekwinkel te koop is, van de plaatselijke de boekwinkel tot de boekwinkelketens als Bruna, AKO en Bol.com.

Ieder soort boek kunt u via ons uitgeven, zoals een roman, gedichtenbundel, levensverhaal, kookboek, studieboek, proefschrift, kinderboek, jubileumboek, reisboek, managementboek, en ga zo maar door.

Uitgeverij Zodiak biedt redactionele assistentie om de basale kwaliteit te borgen, en assisteert bij het publicatiegereed maken van uw manuscript.
Als het af is wordt het, voorzien van een ISB-nummer en, na een door u goedgekeurde proefdruk, gepubliceerd. Iedere boekwinkel, zowel fysiek als op internet, kan uw boek dan aanbieden aan zijn klanten. En van íeder boek dat via de boekhandel verkocht wordt ontvangt u royalty’s.

Wilt u uw boek niet vrij beschikbaar maken via de boekhandels maar wilt u het zelf verspreiden?
Dat kan. U kunt u uw boek bij Uitgeverij Zodiak inkopen voor de inkoopprijs en het dan zelf verspreiden.
Een combinatie is uiteraard ook mogelijk; dat uw boek wordt aangeboden via de boekhandels, maar dat u het daarnaast ook zelf verspreidt.
Ons standpunt is: het is úw kindje, dus ú beslist wat er mee gebeurt.

Interesse?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen per omgaande contact met u op om uw vragen of wensen te bespreken.