Afbeelding vis die uit computer springt
VISW3B is een buro voor webdesign in Deventer. VISW3B ontwerpt en bouwt websites voor een voordelige prijs.

Website html

De turnkey-oplossing

Voorbeeld van een website van het eenvoudige pakket Voorbeeld van een website van het eenvoudige pakket Voorbeelden van een originele website volledig ontworpen en beheerd door VISW3B. Voorbeeld van responsive design Met een responsive web design schikt de inhoud zich automatisch aan de schermbreedte. Met 1 website bent u klaar voor alle apparaten: smartphones, tablets, desktops, laptops, oude mobieltjes en op toekomstige apparaten zoals Smart TV.

Bent u niet zo handig met de computer en wilt u een website voor uw portfolio, bedrijf of dienst? En verandert de inhoud van uw website niet of vrijwel nooit? Neem dan een website HTML.

Het ontwerp kunt u zelf aanleveren of helemaal aan VISW3B overlaten. Natuurlijk worden uw voorstellen en suggesties altijd meegenomen. VISW3B zal alle werkzaamheden voor u doen, inclusief het beheer en onderhoud. En na de oplevering zijn kleine wijziging in bijvoorbeeld de teksten 2 keer paar jaar gratis. Grotere wijzingen worden verrekend op basis van een uurtarief.

Steeds meer worden websites ook vanaf een mobiele telefoon bekeken. De oplossing om met 1 ontwerp een aantrekkelijke website aan te bieden voor alle apparaten is een responsive web design: de inhoud van de webpagina's schikt zich automatisch aan het beeldformaat. Het ontwerp van responsive web design is wat meer werk en hiervoor wordt een meerprijs gevraagd.

Voor de website heeft u een domeinnaam en webhost nodig. Deze kunt u zelf aanvragen, maar u kunt het ook goedkoop laten regelen door VISW3B voor € 19 per jaar op basis van een jaarovereenkomst. U krijgt dan schijfruimte op de snelle webserver van VISW3B. U heeft dan geen abonnement bij een bedrijf, geen wachtwoorden of inloggegevens, u ontvangt alleen jaarlijks een factuur van VISW3B.

Als u zelf alle controle wenst over de inhoud van uw website, of als de inhoud regelmatig moet worden aangepast, dan is het verstandig om een Website + CMS te overwegen.

  Pakket minimum  
Website HTML (1 pagina) € 175  
Extra pagina's € 40 per pagina  
Een persoonlijke bespreking over uw wensen Logo vinkje  
Ontwerp op maat Logo vinkje  
Aanmelden van de website bij zoekmachines Logo vinkje  
Het scannen van enkele foto’s Logo vinkje  
Een optimaal ontwerp voor zoekmachines Logo vinkje meer informatie
Ontwerp volgens de standaarden van het W3C Logo vinkje meer informatie
Gratis 2 updates per jaar Logo vinkje meer informatie
Ontwerp nieuwsbrief € 35 meer informatie
Responsive web design € 50 meer informatie
Het schrijven van webteksten meerprijs meer informatie
Webhost en domeinnaam (optioneel) € 19 per jaar meer informatie
     

Werkwijze
Eerst maken we altijd vrijblijvend een afspraak om uw wensen te bespreken. U krijgt passende adviezen over het opzetten, beheren en promoten van uw website. Daarna ontvangt u een offerte. Nadat u akkoord gaat en een aanbetaling doet, ga ik aan de slag. Als u snel de benodigde informatie aanlevert kan de website binnen 1 week online staan.

Maak een vrijblijvende afspraak

Als u interesse hebt in één van de diensten, dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen en verzenden.

 contactformulier 
Bel mij voor een afspraak:
Ik ben geïnteresseerd in:Spamcontrole Hoeveel is 9 gedeeld door 3 ?
Even geduld aub ...

Contactgegevens

VISW3B | Deventer | e-mail

Website bijgewerkt: 19 juli 2020
Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.
Alle prijzen onder voorbehoud