Afbeelding vis die uit computer springt
VISW3B is een buro voor webdesign in Deventer. VISW3B ontwerpt en bouwt websites voor een voordelige prijs.

Website cms

Een mooi begin

Voorbeeld van een website met CMS Voorbeeld van een website met CMS Voorbeelden van websites met een CMS, ontworpen door VISW3B. Voorbeeld van responsive design Met een responsive web design schikt de inhoud zich automatisch aan de schermbreedte. Met 1 website bent u klaar voor alle apparaten: smartphones, tablets, desktops, laptops, oude mobieltjes en op toekomstige apparaten zoals Smart TV.

Met een CMS (contentmanagementsysteem) kunt u uw website heel eenvoudig met uw internetbrowser zelf aanpassen en uitbreiden met teksten, afbeeldingen, nieuwe pagina's etc.

VISW3B bouwt een website met cms met de laatste stabiele versie van Joomla! Deze software heeft standaard vele functies zoals het cachen van pagina's, RSS-feeds, printversies van pagina's, nieuwsflitsen, blogs, fora, inlogmogelijkheid, opiniepeiling, kalender, zoekfunctie, ondersteuning van meerdere talen (waaronder standaard Nederlands en Engels) en ondersteuning van meerdere gebruikers met verschillende rechten. Verder staat de interface van Joomla!'s beheerprogramma bekend als zeer gebruikersvriendelijk.

Naast de standaardfuncties is Joomla! uit te breiden met veel software zoals een winkel, forum, nieuwsbrieven, fotoboeken, statistieken, sitemap, dynamische menu's, Google Maps en nog veel meer. VISW3B configureert de software naar uw wensen.

Joomla! is geschikt voor het snel opzetten van een klein blog maar ook voor een complexe website (bv. VN, Ikea en Ebay gebruiken Joomla!). De inhoud, vormgeving en functionaliteit zijn makkelijk opschaalbaar, uitbreidbaar en aanpasbaar.

Voor de grafische vormgeving koopt VISW3B een professioneel sjabloon (Engels: template) van een grafisch ontwerper. Het installeren van het sjabloon is inbegrepen bij de prijs. Zo heeft u met een kleine investering een compleet cms met een professioneel uiterlijk. U kunt zelf een sjabloon zoeken bij bv. Templatemonster, maar u kunt ook VISW3B voorstellen laten doen. VISW3B kan het gekozen sjabloon aanpassen aan uw wensen. Hierbij geldt: hoe meer aanpassingen, hoe hoger de prijs. Als u een (grafisch) op maat ontworpen website wilt, kan VISW3B voor u een sjabloon ontwerpen. Dit is wel duurder maar u bent dan volledig vrij in de vormgeving.

Bij de keuze van een sjabloon is het verstandig om te kiezen voor een responsive template. Deze sjablonen schikken de inhoud van de website automatisch aan de schermbreedte van het apparaat. Met een responsive web design bent u klaar met 1 website en 1 cms. Dat scheelt u tijd en kosten.

Voor de website heeft u een domeinnaam nodig en een webhost. VISW3B intstalleert de software op de webhost van uw keuze. De domeinnaam en webhost kunt u zelf aanvragen (VISW3B kan u hierbij adviseren), maar u kunt het ook goedkoop laten regelen door VISW3B.

Uw voordeel met deze werkwijze is dat u na de oplevering vrij bent om de website te wijzingen en functionaliteit toe te voegen. Daarbij bent u niet afhankelijk van VISW3B. Elk webdesignbureau dat bekend is met Joomla! of een handige vriend, kunt u inschakelen om iets te wijzigen. Natuurlijk kunt u ook VISW3B het onderhoud en updates laten uitvoeren op basis van een uurtarief of een voordelig onderhoudscontract.

  Pakket minimum Pakket minimum Pakket minimum  
Website met CMS € 390 € 790 € 1690  
Een persoonlijke bespreking over uw wensen Logo vinkje Logo vinkje Logo vinkje  
Installatie, configuratie en testen van Joomla! Logo vinkje Logo vinkje Logo vinkje meer informatie
Grafisch ontwerp professioneel sjabloon professioneel sjabloon met wijzigingen ontwerp eigen sjabloon meer informatie
Responsive web design afhankelijk van sjabloon afhankelijk van sjabloon Logo vinkje meer informatie
Een optimaal ontwerp voor zoekmachines Logo vinkje Logo vinkje Logo vinkje meer informatie
Configureren (sub)menu's en modules beperkt volledig volledig meer informatie
Het vullen van pagina's met inhoud 5 pagina's 15 pagina's 30 pagina's meer informatie
Installatie en configuratie van plugins t.b.v. backups, nieuwsbrieven, webwinkel, facebook, forum, diashow, fotogalerie etc. 1 3 5 meer informatie
Aanvraag of verhuizing domeinnaam en webhost meerprijs Logo vinkje Logo vinkje
Het schrijven van webteksten meerprijs meerprijs meerprijs meer informatie
Ontwerp nieuwsbrief € 35 € 35 Logo vinkje meer informatie
Na de oplevering: updates en onderhoud optioneel optioneel optioneel meer informatie
         

De prijs is exclusief: BTW, een abonnement voor een webhost en een domeinnaamregistratie. De exacte prijs hangt af van uw wensen. Het bovenstaande overzicht geeft een inzicht in de kosten. Voor de prijs van € 390 krijgt u een standaard installatie van Joomla! met een professioneel grafisch sjabloon. Voor de prijs van € 1690 krijgt u een volledig op maat gemaakte website inclusief de installatie en configuratie van 5 plugins.

Werkwijze
Eerst maken we altijd vrijblijvend een afspraak om uw wensen te bespreken. U krijgt passende adviezen over het opzetten, beheren en promoten van uw website. Daarna ontvangt u een offerte. Nadat u akkoord gaat en een aanbetaling doet, ga ik aan de slag. Als u snel de benodigde informatie aanlevert kan de website binnen 1 week online staan.

 

Maak een vrijblijvende afspraak

Als u interesse hebt in één van de diensten, dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen en verzenden.

 contactformulier 
Bel mij voor een afspraak:
Ik ben geïnteresseerd in:Spamcontrole Hoeveel is 9 gedeeld door 3 ?
Even geduld aub ...

Contactgegevens

VISW3B | Deventer | e-mail

Website bijgewerkt: 19 juli 2020
Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.
Alle prijzen onder voorbehoud